LP Viesti oli vahvempi Orivedellä – OrPolle kirvelevä kotitappio

OrPo-Viesti
Kaisa Nymanin nopeat laitahyökkäykset alkoivat löytää oikean osoitteen ottelun edetessä. LP Viestin Anniek Siebring on myöhässä torjunnasta. Kuva: Juha Jäntti

OrPon kolmannessa erässä alkanut nousukiito ei auttanut, kun se kohtasi kotihallissaan LP Viestin. LP Viesti vei ottelun erin 1-3 (19-25, 11-25, 25-18, 23-25).

Kaksi ensimmäistä erää olivat täysin LP Viestin hallintaa. Toisen erän tuuliajolla olon jälkeen OrPo löysi nousuvaiheen ja voitti kolmannen erän. Tämä onnistui, sillä pitkän erätauon aikana joukkue oli päättänyt muuttaa pelitapaansa.

– Rohkeampi peli toi tulosta. Loppu jäi harmittamaan, sillä saimme hyvän kirin päälle, mutta se ei riittänyt. Se oli pienestä kiinni, Saara Holm oli kommentoinut ottelun jälkeen.

– Vastaanotto ei toiminut kunnolla emmekä olleet pelissä mukana kahdessa ensimmäisessä erässä. Kolmannessa erässä teimme vaihtoja ja se tuotti tulosta. Neljännessä erässä olimme jo lähellä, mutta Viesti oli vahvempi, Orpon valmentaja Gkotsis Sotiris totesi valmentajien haastattelussa ottelun jälkeen.

OrPon seuraava peli on ensi viikon lauantaina. Silloin se kohtaa kotihallissaan tällä hetkellä sarjaa johtavan Pölkky Kuusamon.

Leave a Comment