Käytä ääntäsi

Kuntavaalien aika on paraikaa meneillään.

Orivedellä voi ennakkoäänestää 26.5.- 8.6.2021 Oriveden pääkirjastossa sekä 29.5.2021 kiertävässä äänestysbussissa Karpinlahden koululla, Västilän Voimatalolla, Talviaisten kylätalolla ja Hirsilän koululla. Ennakkoon voi äänestää myös missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa. Kotiäänestys ennakkoäänestyksen ajalle pitää varata 1.6.2021 kello 16.00 mennessä.

Varsinaisena vaalipäivänä 13.6.2021 voi äänestää vain äänestysalueen mukaisesti Oriveden kaupungintalolla, Rovastinkankaan koululla ja Eräjärven koululla. Äänestämisessä, niin ennakkoon kuin vaalipäivänäkin, tarvitaan mukaan henkilötodistus.

Oriveden korona-tilanne on pysynyt rauhallisena ja äänestäminen on tehty kuntalaisille hyvin turvalliseksi. Suosittelen rauhallisesta tilanteesta huolimatta ennakkoäänestämistä, joka on tehty mahdollisimman helpoksi.

Orivedellä on hieno joukko ehdokkaita eri puolueiden rivissä. Kukin heistä on valmiina antamaan oman panoksensa Oriveden kaupungin tulevaisuuden eteen. Ehdokasjoukosta löytyy varmasti jokaiselle sopiva ehdokas. Jos ei täysin sataprosenttisesti sopiva, niin ainakin lähelle sitä.

Oriveden valtuustoon valitaan 31 valtuutettua. Kaikki halukkaat eivät sinne yllä. Useat ehdolla olevat valitaan lautakuntiin ja sitä myöten vaikuttamaan Oriveden päätöksentekoon merkittävästi. Työtä ja päätettävää riittää ihan jokaiselle ja jokaista heistä tarvitaan.

Omat tavoitteeni on tuoda osaamista, yhteistyökykyä ja rohkeutta Oriveden valtuustoon. Turvallinen, hyvinvoiva, kehittyvä ja elinvoimainen Orivesi on hyvä paikka asua ja yrittää. Pidetään huolta meistä kaikista kuntalaisista vauvasta vanhukseen.

Yhteistyö on se, jolla Orivesi kehittyy ja kasvaa. Me kaikki kuntalaiset mainostamme kaupunkiamme ja vain yhdessä voimme taata sen elinvoiman.

Täytyy myös myöntää, ettei kaikki viisaus Oriveden asioissa ole aina yksistään päättäjien päässä, joten pidähän tiiviisti yhteyttä valitsemaasi ehdokkaaseen, eri lautakuntien jäseniin ja tarpeen vaatiessa kaikkiin valtuutettuihin.

Käytä ääntäsi nyt ja vaalien välissäkin.

Eliisa Suhonen

kuntavaaliehdokas SDP

Leave a Comment