Paloniemen syötöt pohjasivat voiton OrPolle Helsingissä

Annukka Paloniemen mainio syöttövire turvasi OrPolle voiton lauantaisella Helsingin vierailulla. Helsinki Volley jatkaa nollakerhossa, kun tappiolukemiksi tuli 0-3 (14-25, 22-25, 19-25).

Paloniemi syötti ensimmäisessä ja kolmannessa erässä heti kättelyssä 0-7 johdot. Toisessa erässä hän syötti 20-20 tilanteesta 20-23 johdon OrPolle. Paloniemi syötti 19 kertaa, joissa oli viisi ässää.

OrPo oli helisemässä erävoiton kanssa toisessa erässä. Helsinki-Volley johti erää 16-12 ja vielä 20-18.

Liigan parhaalla laitapelaajalla Ariana Pirvillä peli ei tällä kertaa kulkenut. Saldoksi jäi 11/+1. Annukka Paloniemen saldo oli 13/+9, OrPon parhaana palkitun Ada Arosen saalis oli 11/+11. Netta Rekola teki tehot 9/+7. Kotijoukkueen palkittu Tiia Oikarinen teki 8/+7 saaliin. PRO-liberoksi valittiin Emilia Putkisaari.

– Hyvää peliä meiltä edelliseen peliin verrattuna. Syöttö on hyvä pitää kentässä, niin sitten kaikki muukin onnistuu, totesi OrPon palkittu Ada Aronen.

– Oli melko hyvä suoritus. Torjunta-puolustuspeli toimi hyvin, vakuutti OrPon päävalmentaja Nikolaos Gitzekos.

Torjunta-puolustus ei tilaston mukaan ollut mairittelevaa. OrPo hävisi vastaanotossa kotijoukkueelle 30-27 prosentein. Samoin kävi torjunnoissa. Torjuntapisteet menivät Helsingille 4-3.

Näissä luvuissa on korjaamisen varaa, kun seuraavaan kotipeliin saapuu vastustajaksi mestaruutta tavoitteleva LP Kangasala. Ottelu pelataan 30. lokakuuta.