Orivedeltä on erityisen tärkeä saada oma edustaja aluevaltuustoon

Suomen historian ensimmäiset aluevaalit pidetään tammikuun 23. päivä, ennakkoäänestys on 12.-18.1.2022. Mistä näissä vaaleissa on kysymys? Nämä vaalit ovat hyvinvointivaalit. Näillä vaaleilla valitaan aluevaltuustot hyvinvointialueille.

Sosiaalihuollon, terveydenhuollon ja pelastustoimen järjestäminen on ollut tähän asti kuntien vastuulla. Jatkossa näistä palveluista päättävät hyvinvointialueet. Ylintä päätösvaltaa alueen asioissa käyttää aluevaltuusto ja siksi on tärkeää, että käytämme ääntämme näissä vaaleissa. Orivedeltä on erityisen tärkeä saada oma edustaja Pirkanmaan aluevaltuustoon.

Meidän ehdokkaamme on Touko Sikala. Tunnemme kaikki Toukon niin hyvin, että on helppoa tukea häntä näissä vaaleissa. Touko on ihmisenä rehti ja rehellinen. Hänen kanssaan on helppoa ja sujuvaa tehdä yhteistyötä. Vakavista asioista huolimatta Touko jaksaa tehdä töitä hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Toukolla on niin elämänkokemusta, ammatillista kokemusta kuin myös poliittista tietotaitoa. Tämä kaikki on hyödyksi hyvinvointialueen päätöksentekijälle. Hän on ahkera ja keskittyy ongelmien sijaan etsimään ratkaisuja.

Touko tuntee sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen haasteet Pirkanmaalla ja pitkä ura poliisityössä on tuonut perspektiiviä arjen toiminnasta kentällä. Touko ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja siksi hänellä on sekä näkemystä että kykyä olla rakentamassa alueellisen hyvinvoinnin toimivaa kokonaisuutta.

Kokoomuslaisena ehdokkaana Touko on vastuullinen toimija niin inhimillisestä kuin talouden näkökulmasta. Hän taistelee aluevaltuustossa sen puolesta, että Suomeen ei tule kolmatta verotuksen tasoa ja ihmisten ostovoima ei entisestään enää heikkene.

Me haluamme turvata riittävät ja laadukkaat sote-palvelut myös tällaisissa maaseutukaupungeissa. Tavoitteena on lisäksi poistaa turhaa hallintoa. Meille tärkeintä on ihminen ja asiakas. Siksi sydän on oikealla myös aluevaaleissa.

Miia Nippala, Ulla Eronen, Sini Kahilaniemi ja Maija Ylistalo

Kokoomuksen valtuustoryhmän naisedustajat

Leave a Comment