Tuiskun miesten jalkapallokausi on alkanut voitokkaasti – neljästä ensimmäisestä ottelusta vain yksi on hävitty

Oriveden Tuiskun miesten jalkapallokausi Kutosessa on alkanut voitokkaasti. Joukkue on pelannut neljä ottelua ja hävinnyt niistä vain yhden.

Joukkue on sarjataulukossa toisena tamperelaisen Fish Unitedin kannoilla. Fish Unitedin kausi on alkanut samoin kuin Tuiskulla: kasassa on kolme voitto ja yksi tappio ja siten molemmilla on yhdeksän sarjapistettä.

Tuisku ja Fish United kohtasivat myös sunnuntaina Orivedellä pelatussa ottelussa. Fish United voitti sen niukasti 0–1. Maalin teki Teemu Formulahti, kun ottelua oli pelattu 82 minuuttia.

Tuiskun kokoonpanossa sunnuntaina olivat maalivahti Leevi Tuominen, Miro Seppälä, Santeri Pirttinen, Erno Koskinen, Eerik Koskinen, Eetu Rönkä, Miika Tapiolinna, Eerik Tapiolinna, Esko Höysniemi, Joni Rosenblad, Juho Saramäki, Mika Haapala, Samuli Pitkäkoski, Eino Koho, Eino Maunu, Jaro Pentti ja Matti Salminen.

Aiemmissa otteluissa Tuisku on voittanut Ilves-Kissat 2:n 3–5, FC Teivon 8–3 ja PJK/2:n 0–7.

Tuiskun miesten seuraava ottelu on perjantaina. Silloin joukkue matkaa Mäntän Valon vieraaksi Mänttä-Vilppulaan. Valo on sarjataulukossa neljäntenä seitsemällä sarjapisteellä.

Miesten Kutosen lohkossa on yhteensä 10 joukkuetta. Sarja pelataan kaksinkertaisena ja lohkovoittaja nousee Vitoseen.

Tuiskun miesten joukkuetta valmentavat Kari Koskinen, Taisto Pitkäkoski ja Mika Tapiolinna.

Leave a Comment