Oriveden golfmestaruudet ratkottiin lätäköiden keskellä – tuplamestariksi Mika Raiskio

Mika Raiskio (etualalla) oli voitokas Oriveden kaupungin golfmestaruuskisoissa, jotka käytiin Messukylän kentällä. Hän voitti molemmat sarjat. Kuva: Kaisu Uotila

Oriveden golfmestaruudet ratkottiin sunnuntaina Messukylän kentällä. Mestaruudet sekä tasoituksettomassa lyöntipelissä että tasoituskilpailuna käydyssä pistebogeyssä otti Mika Raiskio.

Taistelu mestaruuksista oli kuitenkin tiukkaa, samoin himmeimmistä mitaleista. Tasoituksettomassa lyöntipelissä kolmanneksi tulleella Jyrki Ahlgrenilla ja neljänneksi sijoittuneella Pertti Huovisella on sama tulos. Viimeiset reiät ratkaisivat kolmannen sijan Ahlgrenille.

Kentältä raportoitiin, että olosuhteet olivat varsin kosteat ja kentällä oli lätäköitä, mikä vaikutti tulostasoon.

Raiskio voitti tasoituksettoman lyöntipelin 86 lyönnillä. Markku Kontra tuli toiseksi 90 lyönnillä. Jyrki Ahlgrenin ja Pertti Huovisen tulos oli 99. Seuraaville sijoille tulivat Kullervo Erkkilä 109 ja Esko Saarikko 120 lyöntiä.

Pistebogeyssä Mika Raiskon voittotulos oli 42 pistettä. Pertti Huovinen tuli toiseksi 38 pisteellä ja Markku Kontra kolmanneksi 32 pisteellä. Seuraavina olivat Kaisu Uotila, 30, Jyrki Ahlgren 28, Esko Saarikko 28, Leena Koskimäki 27 ja Kullervo Erkkilä 23 pistettä.