Palvelu vain paranee – digitaaliset toiminnot tuovat lisää herkkuja arkeen

Oriveden pääkirjasto toimii jatkossa myös omatoimikirjastona. Se tietää helpotusta erityisesti kaikille niille, jotka ovat mahdollisesti joutuneet taiteilemaan nykyisten aukioloaikojen kanssa. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastovierailun muun muassa myös sunnuntaisin.

Vaikka kirjaston käytön mahdollisuus nyt laajentuukin ajallisesti, on kirjastossa tähänkin saakka huolehdittu siitä, että töistä neljältä tai myöhemmin pääsevät ennättävät vielä kirjastovierailuille. Kun kirjastovirkailijalta saa palvelua vielä iltaseitsemältä useana päivänä viikossa, niin palvelun voi sanoa olevan kohdallaan.

Omatoimikirjasto on kuitenkin mainio esimerkki siitä, miten digitaalisuus tuo ihmisille lisää vaihtoehtoja arkeen. Vaikka asiointi koneiden ja laitteiden kanssa voi aluksi tuntua hankalalta ja epämiellyttävältä, kannattaa sitä kokeilla rohkeasti. Vain palvelua käyttämällä voi huomata, ettei se ollutkaan niin vaikeaa.

Sama koskee myös Oriveden Sanomien digitaalisia palveluita. Puhelimeen ladatun sovelluksen kautta voit lukea uutisia juuri siellä missä olet ja näköislehdenkin jo tiistai-iltana ennen paperilehden ilmestymistä. Sovelluksessa ja lehden nettisivuilla näköislehti on aina luettavissa, silloinkin kun postinjakelu takkuaa.

Digimaailmaan kannattaa siis sukeltaa. Se tuo paljon vaihtoehtoja, joiden varassa arki voi tuntua aivan toiselta.

Leave a Comment