Seurakunta lähellä Sinua: Tätä me lupaamme

Tiistaina pidetyssä seurakuntavaalien vaalipaneelissa yleisöstä pyydettiin, että ryhmittymät kertoisivat esimerkiksi paikallislehdessä julkaistavassa kirjoituksessa, mitä ryhmä aikoo seuraavan neljän vuoden aikana seurakunnan päättäjinä tehdä.

Lue myös: Seurakuntavaalien vaalipaneeli pidetty – katso tallennus striimauksesta

Seurakunta lähellä Sinua ryhmittymä tulee keskittymään hyvään taloudenhoitoon.

Kiinteistöjen tarpeellisuutta on arvioitava valmisteilla olevan kiinteistöstrategian pohjalta ja ilmeisesti osasta niistä on luovuttava. Päätöksiä on tehtävä huomioiden haasteellinen yleismaailmallinen tilanne sekä toimintaympäristön ja seurakuntalaisten muuttuneet tarpeet.

Seurakunta on ihmisiä varten, ja sen tulee toimia siellä, missä ihmiset ovat.

Erilaisissa elämänkriiseissä seurakunnan osaaminen korostuu. Lasten ja nuorten toiminnan tulee olla keskiössä unohtamatta työssäkäyviä ja ikääntyviä. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää myös yksinäisiin ihmisiin.

Uudet toimintamallit ja mahdollisuudet hyväntekeväisyystyöhön avaavat ovia niillekin seurakuntalaisille, jotka eivät löydä tietään esimerkiksi jumalanpalveluksiin.

Ryhmittymämme toivoo aktiivista sosiaalisen median hyödyntämistä, mutta myös aitoja kohtaamisia.

Ryhmämme kiittää seurakunnan osaavaa henkilöstöä asiantuntevasta työstä seurakuntalaisten eteen.

Olemme valmiita jatkamaan hyvää yhteistyötä seurakunnan työntekijöiden, muiden luottamushenkilöiden ja seurakuntalaisten kanssa.

Toivomme jokaisen Oriveden seurakunnan jäsenen käyttävän ääntään ja valitsevan valtuustoon osaavia päättäjiä, jotka tukevat seurakunnan perustoimintaa ja myös sen kehittymistä.

Seurakunta lähellä Sinua ryhmässä uskomme myös aitoon yhteistyöhön ja välittämiseen.

Juha Haikka

Liisa-Maaria Lenkkeri

Pirkko Piskula

Jussi Pohjala

Ari Rautakorpi

Jari Salmentausta

Sari Simontaival

Jussi Teppola

Virpi Viljanen

Leave a Comment