Kolme hiihtäjää Orivedeltä ja yksi Juupajoelta kisaili Koululiikuntaliiton mestaruushiihdoissa – kaksi palkintosijaa tuomisina Ristijärveltä

Koululiikuntaliiton kilpailuissa edustetaan omaa kuntaa ja koulua. OrPolaisten mukana oli yhteisseuratoiminnan myötä myös Tampereen Hiihtoseuran Hertta Ikonen. Kuva: Mika Onnela

Neljä Oriveden Ponnistuksestakin tuttua hiihtäjää kilpaili viime viikonloppuna Koululiikuntaliiton mestaruushiihdoissa Ristijärvellä.

Perjantaina ohjelmassa oli XCX, joka sisälsi muun muassa pujottelua. Emmi Hämäläinen oli N12-sarjassa 30. Osallistujia oli 50.

Lauantaina hiihdettiin kaksi kilometriä perinteistä. N12-sarjassa Elli Leppä sijoittui palkinnoille ollen kuudes. Emmi Hämäläisen sijoitus oli 17. Osallistujia oli kaiken kaikkiaan 63.

N13-sarjassa Roosa Teho oli perinteisen kahdella kilometrillä 15. ja Amanda Onnela 22. Sarjassa oli 46 osallistujaa.

Sunnuntaina kisailtiin vielä vapaan kolme kilometriä, jolla N12-sarjassa Emmi Hämäläinen oli 14. ja Elli Leppä 22. Osallistujia ikäluokassa oli yhteensä 64. Hämäläinen jäi vain pari sekuntia sijasta 12, joka näissä kilpailuissa on vielä palkintosija.

Sijalle 12 ylsi vapaan kolmella kilometrillä N13-sarjassa Amanda Onnela. Roosa Teho oli 15. T13-sarjassa osallistujia oli yhteensä 47.

Hiihtäjien taustajoukoista viestitetään, että koko nelikon kisat menivät loistavasti.

Koululiikuntaliiton kilpailuissa edustetaan omaa koulua ja kuntaa. Hiihtäjistä Amanda Onnela, Roosa Teho ja Emmi Hämäläinen pitivät yllä Oriveden kaupungin värejä, Elli Leppä puolestaan edusti Juupajoen kuntaa. Porukassa oli mukana yhteisseuratoiminnan tuomana myös Tampereen Hiihtoseuran Hertta Ikonen.

Elli Leppä hiihti kuudenneksi ja palkinnoille Koululiikuntaliiton perinteisen hiihtotavan kahdella kilometrillä. Kuva: Jouni Leppä