OrPon oma kasvatti liittyy liigajoukkueeseen – iältään Milla Haapaniemi on vasta 15 vuotta

Milla Haapaniemi kuuluu ensi kaudella OrPon liigajoukkueeseen. Kuva: Ella Seppälä

Milla Haapaniemi liittyy OrPon liigajoukkueeseen. Seura tiedotti asiasta perjantaina Facebook-sivullaan.

Somepäivityksen mukaan Haapaniemi on tehnyt joukkueen kanssa 1 + 1 vuoden sopimuksen.

Lue myös: OrPon kolmas pelaajasopimus on julkistettu – mukaan tulee pian 17-vuotias SM-hopeaa Hämeenlinnan joukkueessa napannut yleispelaaja

Päivityksessä kerrotaan myös, että Haapaniemi on 15-vuotias ja on edustanut OrPoa juniorivuosista lähtien. Hän on 187 senttimetriä pitkä ja on pelannut kaikilla muilla pelipaikoilla paitsi liberona.

Alkuvuodesta Haapaniemi oli voittamassa Oriveden yhteiskoulun joukkueessa Koululiikuntaliiton lentopallosarjan kultaa.

Lue myös: Yhteiskoulun tytöt ottivat yllätysmestaruuden – lopputurnauksessa joukkue teki elämänsä pelin ja sai ryhtyä voitontanssiin

Haapaniemi on pelannut myös junioreiden maajoukkueessa. Viimeksi hän ollut huhtikuun lopulla pelaamassa U17-maajoukkuessa keskitorjujana EM-jatkokarsintoja Latviassa.

Lue myös: Milla Haapaniemi valittiin EM-jatkokarsintoja pelaavaan joukkueeseen

Haapaniemi on jo pelannut Mestaruusliigan ottelussa. Seura muistuttaa päivityksessään, että Haapaniemi pelasi yhdessä ottelussa viime kaudella. Häntä tarvittiin tuolloin paikkaamaan poissaolevia. Ottelussa hän teki myös uransa ensimmäiset liigapisteet.

OrPon sivuille tehdyssä päivityksessä kerrotaan myös, ettei Haapaniemi vastannut OrPon kutsuun liittyä joukkueeseen saman tien. Haapaniemi kertoo nukkuneensa yön yli ja vastanneensa pohdinnan jälkeen myöntävästi.

– Jos haluaa kehittyä, pitää mennä liigaan, Haapaniemi sanoo päivityksessä.

Haapaniemi odottaa hienoa kautta joukkueen mukana ja haluaa katsoa, mihin asti voi kehittyä. Hän kuvaa itseään tsemppaajaksi ja joukkuepelaajaksi.

Päävalmentaja Andrea Carasi on Haapaniemelle tuttu ysiluokalta keskiviikon aamutreeneistä. Päivityksessää kerrotaan myös, että syksyllä Haapaniemi aloittaa opinnot Oriveden lukion lentopallolinjalla.

Leave a Comment