Se on kohta heinäkuun ensimmäinen lauantai – nähdään siis silloin Rönnin puistossa Länkyn rannalla!

Jutustelua, tuttavien tapaamista ja uusien ihmisten kohtaamista, pie­nimuotoista markkinameininkiä, vastauksia kysymyksiin, naurua ja paljon iloista mieltä. Toivottavasti tällaiselta näyttää ja kuulostaa lauantaina, kun Rönnin puistossa vietetään Längelmäveden Kesäpäivää.

Ihmisten puheissa Ihan kiva kesäpaikkakunta -tittelin saa moni suomalainen pikkukaupunki. Orivesikään ei tältä varmasti ole välttynyt. Kyseisen tittelin voi varmasti ottaa vastaan joko ylpeänä tai pettyneenä. Lausahdukseen liittyy kuitenkin usein se, että kivaksi kesäkaupungiksi kutsuttuun pitäjään on tutustuttu vain pintapuolisesti.

Kun viitsii kaivautua syvemmälle, alkavat myös aarteet löytyä. Näitä aarteita on myös Oriveden kaupunki ryhtynyt tänä vuonna markkinoimaan aikaisempaa aktiivisemmin. Muun muassa Eräpyhän nostaminen yhdeksi Oriveden matkailun näkyväksi kärkituotteeksi nykyaikaisella twistillä on oivallus, joka varmasti herättää matkailijoiden kiinnostuksen.

Nyt heinäkuun ensimmäisenä lauantaina vietettävä Längelmäveden Kesäpäivä on tunnetusti koonnut paikkakuntalaiset ja Orivedellä lomailevat yhteen ja samaan paikkaan. Toivottavasti näin käy myös tällä kerralla ja moni meistä Kesäpäivässä mukana oleva saa kuulla, millainen kesänviettopaikkakunta Orivesi onkaan.

Nähdään lauantaina Rönnin puistossa, Länkyn rannalla!

Leave a Comment