Tanja Tanila heitti moukarissa kultatuloksen – OrPo sai aikuisyleisurheilun SM-kisoista neljä mitalia

Suomen Aikuisurheiluliiton SAUL:in yleisurheilun SM-kisat kilpailtiin varsin kesäisessä säässä 16.–18. kesäkuuta Kuopiossa. Oriveden Ponnistukselle kisoista tuli neljän mitalin kisat.

Tanja Tanila heitti naisten nelikiloista moukaria 39,78 ja saavutti N40-sarjan moukarista kultaa reilun kuuden metrin erolla seuraavaan.

Painonheitossa Tanila jäi 33 sentin päähän voittajasta Oulaisten Tarun Sini Haapalaisesta ja otti hopeaa. Tarkalleen 9,08 kilon rautapallo lensi mittaan 12,37 metriä.

Johanna Rosnell sai pronssia sekä moukarista että painonheitosta sarjassa N50. Kolmikiloisen moukarin Rosnell heitti 29,32 metriin ja 7,26 kiloa painavan heittopaino 9,61 metriin.

Mitalisijojen lisäksi Ponnistuksen urheilijat saavuttivat hyviä sijoituksia. Jari Järvenpää oli M55-sarjassa painonheitossa neljäs tuloksella 12,56 ja moukarissa viides tuloksella 34,57.

Tapio Rajantaus oli M60-sarajan kuulassa kuudes tuloksella 10,80.