On monta tapaa tehdä hyvää

LC Orivesi Isomakkara Ladyt suunnittelivat ilahduttaa Ruusukujan Attendo-hoivakodin asukkaita ja henkilökuntaa yhteisellä leppoisalla joululaulutuokiolla, mutta tämän hetken tiukentuneista rajoituksista johtuen laulelemme toivottavasti kevätlauluja muutaman kuukauden kuluttua. Uskomme näin!

Meillä on kuitenkin halu tehdä hyvää – ilahduttaa ihmisiä, koska ilo on silloin lähes poikkeuksetta molemminpuolinen.  Ladyt pitivät kirpputoripöytää parin viikon ajan syksyllä ja saimmekin kokoon mukavan summan rahaa.

Pöydässä luki teksti ”tuotto hyväntekeväisyyteen”. Nyt lahjoitamme tuoton 300 euroa ostolahjakortteina eli kuusi kappaletta 50 euron lahjakortteja perheille täällä Orivedellä. Lahjakortit toimitetaan Oriveden sosiaalitoimen kautta niille perheille, jotka varmastikin nauttivat tästä ”joululahjakortistamme”.

Orivedellä on mahdollisesti myös lapsia ja nuoria, jotka haluaisivat osallistua koronarajoituksista päästyämme esimerkiksi kaupungin järjestämille retkille.  Kaikilla perheillä ei ole mahdollista kustantaa retkeä. Olemme luvanneet auttaa myös heitä. Olemme keskustelleet jo asiasta nuorisotoimen kanssa.

Aktiviteettien toteuttaminen on nyt turvallisuussyistä ns. jäissä, joten meillä ladyilläkin on vaikeuksia kerätä rahaa. Toki pienillä summilla meillä on mahdollista tukea hyvää toimintaa, joten meihin voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla ulla.eronen@elisanet.fi.

Ulla Eronen

LC Orivesi Isomakkara Ladyt

Leave a Comment