Teemu Laurikainen otti omansa pm-kisoissa

Teemu Laurikaisen tyylinäyte viime kesän aikuiskisoista. Kuva: Juha Jäntti

Ponnistuksen Teemu Laurikainen oli piirinmestaruuskisojen M17-sarjan korkeushypyn suvereeni hallitsija. Mestaruus tuli tuloksella 185.

Edellispäivän seuraottelun juoksut 100 m ja viestiosuus 400 metriä saattoivat hieman pudottaa Laurikaisen hyppyvirettä. Hän teki korkeudesta 195 kaksi yritystä ja kolme senttiä ylempää yhden yrityksen, mutta tällä kertaa tuloksetta. Kahden metrin rajan metsästys jatkuu.

Aikuisyleisurheilijat eli vähintään 30-vuotiaat yleisurheilijat kilpailevat SM-kisansa Mikkelissä ensi viikonvaihteessa noin tuhannen osallistujan voimin. OrPolta on ilmoittautunut kaksi urheilijaa.

Mielenkiintoinen seurannan kohde on ensimmäistä kertaa aikuiskisoissa kilpaileva 30-vuotias Lauri Hassi. Hän on ilmoittautunut 200, 400 ja 800 metrin juoksumatkoille. Laurilla on kesän tilastokärki 800 metrillä. Sen sijaan 200 ja 400 metrillä ennakkosuosikki on IK Falkenin Christoffer Envall. Hän oli Kalevan Kisoissa mitalisijalla ratakierroksella kaksi vuotta sitten, ja hänellä on hallussaan kaksi aiempaa Suomen mestaruuttakin.

Johanna Rosnell osallistuu N45-sarjassa moukariin, painonheitto, keihääseen ja kiekkoon.

Leave a Comment