OrPo otti vain erän LP Viestiltä – peli oli silti parempaa kuin monta kertaa aiemmin Viestiä vastaan

OrPo aloitti Salossa kovalla ryminällä lentopallon naisten Mestaruusliigan ottelun hallitsevaa mestaria LP-Viestiä vastaan. Se vei selvästi ensimmäisen lukemin 25-21

Jatkossa LP Viesti oli niskan päällä pääosin vieden loput erät nimiinsä numeroin 25-21, 25-19, 25-22 ja voitti ottelun 3-1.

Toisessa erässä OrPo oli jo 21-14 tappiolla, mutta kipusi kahden pisteen päähän.

Kolmannessa erässä OrPo johti 12-14, mutta kadotti otteensa erävoittoon. Viimeisessä erässä Viesti johti jo 22-16. Siitä OrPo hilasi itsensä 24-22 tilanteeseen, josta Viesti eteni otteluvoittoon.

– Meillä oli mahdollisuus voittaa jotain LP Viestiltä, mutta voimaa tehdä niin puuttui. Se ei onnistunut tänään, harmitteli OrPon päävalmentaja Nikolaos Gitzekos lehdistötilaisuudessa.

– Ensin taisteltiin kovaa, mutta kolme viimeistä erää tehtiin liikaa omia virheitä, totesi OrPon takapasseista iskevä keskihyökkääjä Jessica Mursula.

Pirv jälleen tehokas, parhaana palkittiin Mursula

OrPon paras oli Ariana Pirv, 23/15. Häneltä tuli taas vahva esitys. Häntä säesti hyvin keskitorjujat Netta Rekola, 11/+9 ja OrPon parhaana palkittu Jessica Mursula 11/+8.

Ada Aronen selvisi puhteeltaan kohtuullisesti, mutta perjantaina Vampula-pelissä loistanut Annukka Paloniemi oli vaisu.

LP Viesti teki OrPon vastaanotosta horjuvan. Se ja heikko torjuntapelaaminen tuotti pelin ratkaisun. OrPon ei silti tarvitse pistää päätä pensaaseen. Viestiä vastaan ei ole usein pelattu näinkään hyvin.

Viestin pistehai oli Iina Andrikopolou, 19/+13. Saloon Kuusamosta siirtynyt Jessica Kosonen keräsi 17/+11 ja Anna Czakan 14/+8. PROliberoksi valittiin Viestin Netta Laaksonen.

OrPon pelit jatkuvat ensi lauantaina kotona. Vastaan tulee Nurmon Jymy-Jussit, joka nappasi pisteen LP Kangasalta sunnuntaina.

Leave a Comment