Lukijan mielipide: Koville ottaa kolmospiikin saanti

Olen 79-vuotias vähän tyytymätön Oriveden eläkeläinen, ja kolmas koronarokote pitäisi saada. Olin S-marketin pop up -pisteen jonossa tunnin. Varttia vaille iltaseitsemän tultiin sanomaan, että rokotteet on loppu, joten se oli nyt tässä. Ottakaa terveyskeskukseen yhteyttä ensi viikolla, meitä ilman jääneitä neuvottiin.

Tein työtä käskettyä, ja sieltä pompoteltiin soittamaan aina toiseen numeroon. Kun kolmannen kerran yritin, käskettiin soittamaan seuraavana päivänä tiettyyn aikaan. Kun tänään (1. joulukuuta) tein työtä käskettyä, odotin 20 minuuttia kärsivällisesti jonossa. Sitten kohtelias naisääni kertoi, ettei nyt voida antaa rokotusaikoja, koska rokotteet ovat lopussa, soitapa ensi viikolla.

Kansanmiehenä toivon, että voisiko viestintää tässä asiassa kehittää, jotta voisi esimerkiksi sähköpostilla kysyä, milloin rokotusajan saisi. Se olisi helpotus sekä heille että asiakkaille. Tai kysyä tekstarilla. Nämä olisivat huomattavia parannuksia, koska sinne moni yrittää.

Tampereella pääsee kuulemma kiertävään bussiin hakemaan rokotusta, millähän konstilla sen täällä Orivedellä saisi? Laitetaanko Nopa asialle?

Antti Anttila
eläkeläinen

Leave a Comment