Petra Salmelan sopimus purettu, Anastasia Borichevan kausi ohi – lauantaina OrPo kohtaa kotona LP Viestin

Passari Petra Salmela siirtyi kauden alkajaisiksi OrPoon Woman Volleysta, mutta ei ehkä saanut peliaikaa niin paljon kuin olisi toivonut, joten hän jatkaa urheilu-uraansa syyskauden jälkeen muualla. Kuva: Salmelan kotialbumista

Oriveden Ponnistus kertoo Facebook-seinällään, että OrPo ja passari Petra Salmela ovat purkaneet pelaajasopimuksensa.

Salmela ei koe pystyvänsä kehittymään riittävästi pelaajana nykyisissä olosuhteissa , eikä näin ollen antamaan parasta panostaan joukkueen menestyksen eteen.

Tällä viikolla OrPo kertoi pestanneensa passarin tontille amerikkalaisen Piper Matsumoton, joka nähtiin kentällä ensimmäistä kertaa keskiviikkona Hämeenlinnassa. Passarin tontille alkoi siis olla jo tungosta.

Sen sijaan keskitorjujien joukko harveni Hämeenlinnassa ikävästi, kun keskitorjuja Anastasia Boricheva loukkasi polvensa niin pahasti, että se vaatii OrPon tiedotuksen mukaan leikkaushoitoa. OrPon Facebook-sivuilla kerrotaan siis myös ikävä uutinen, että ”Nastan” kausi on valitettavasti tältä osin ohi.

Uutinen harmittaa kaikkia, jotka iloitsivat Borichevan kanssa hänen kuntoutettuaan itsensä takaisin pelikentille edellisen loukkaantumisen jälkeen.

Vuoden ensimmäinen kotipeli on edessä huomenna lauantaina kello 17. Vastaan tulee LP Viesti, joka on sarjataulukossa viidentenä 21 pisteellä, yhtä sijaa 25 pistettä kerännyttä OrPoa alempana, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Salolaiset epäilemättä havittelevat pistesaldonsa kasvattamista OrPon kustannuksella, mutta OrPo taistelee toivottavasti kotiyleisön kannustamana.

Liigan runkosarjan kärkikolmikon muodostavat tässä vaiheessa jo 36 pistettä kahminut Puijo Volley, LP Kangasala 32 pisteellä ja Pölkky Kuusamo 27 pisteellä. Kaikilla kolmella on eri määrä otteluita.

 

Leave a Comment