Oriveden Tuisku jätti Vierasjoukkueen nollille ja teki itse neljä maalia

Oriveden Tuisku
Oriveden Tuiskun Eerik Tapiolinna (16) ja Santeri Pitkäkoski pelasivat myös torstain ottelussa Vierasjoukkuetta vastaan. Tässä he ovat kentällä kauden ensimmäisessä kotiottelussaan. Kuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden Tuiskun kausi miesten jalkapallon Vitosessa jatkui voitolla. Joukkue päihitti Vierasjoukkueen 0–4. Ottelu pelattiin torstaina Tampereella.

Neljästä maalistaan kolme Tuisku teki ensimmäisellä puoliajalla. Ossi Koli onnistui 11. minuutilla. Neljä minuuttia myöhemmin Mika Haapala vei Tuiskun jo 2–0 johtoon.

Ottelun lopuista maaleista vastasi Erno Koskinen. Toisen niistä Koskinen teki ottelun 35. minuutilla ja 0–4 lukemiksi ottelun Koskinen viimeisteli toisella puoliajalla.

Tuisku on nyt kauden neljästä ottelustaan voittanut kolme ja hävinnyt yhden. Vitosen sarjataulukossa se on nyt toisena yhdeksällä sarjapisteellä. Sarajaa johtaa FC Lasten kymmenellä pisteellä.

Seuraava Tuiskun ottelu on 18. toukokuuta Orivedellä. Vieraaksi se saa silloin hämeenkyröläisen Parkunmäen Apassit.

Apassit on pelannut kolme ottelua, joista se on voittanut vain yhden. Ennen Tuiskua Apassit ennättää kuitenkin kohdata vielä TPV/2:n.

Suomen Palloliiton tilastojen mukaan Tuisku ja Apassit ovat kohdanneet edellisen kerran Kutosen otteluissa kesällä 2019. Tuolloin Apassit voitti molemmat ottelut. Hirsilässä pelatun ottelun Apassit vei 1–5 ja Kyröskoskella pelatun ottelun 11–1.